Alhamdulilah

Friday, May 22, 2009

Alhamdulilah rezeki pada bulan Jun nie..Tarikh keramat 6-6-09 aku dapat Job di Sungai Petani.
Xdisangka2 hehehe.Terima kasih diucapkan kepada Lyn dari KL yang bagi job nie. Aku akan wat sehabis baik untuk dapatkan job lain di masa satang, Insyaalah..Doakan aku wat yang terbaik.Nnt aku tunjukkan custom album aku. Saiz yang dia nak besau gak la..12x24..Mest menarik nie kan..Xsabar2 tunggu tarikh 2. hehe..K update nnt. Harap2 dapat Clients yang happy go Lucky dan Riang macam Kanak2 ribena..hehehe Chows~

Tak sabar menanti

Wednesday, May 13, 2009


xsabar menanti kemunculan laman web baru aku.

www.mohammadhanafi.com.
hehehe.mcm besh ja kan???
sekarang under maintanance oleh aku..
sedang berusaha untuk siapkan..
so.. tnggu k..

Selamat Hari Ibu

Friday, May 8, 2009
Ibu Ibu,
Engkaulah ratu hatiku,

Seperti lagi di atas yang aku xingat tajuk dia.
Aku icapkan selamat hari ibu pada semua ibu di seluruh dunia.
terutamanya Ibuku SALEHA BINTI NAYAN.
bagi aku dia ibu terbaik di dunia.
Walaupun aku xda ayah tapi ibu aku wat bagi kami hapy.
tapi aku stil nak sakitkan hati dia kadang2.
aku bnyak salah pada ibu.
di hari tua dia kelak aku harap aku dapat jaga dia.
untuk balas pengorbanan dia.
dan harap dia dapat lihat kejayaan aku di masa kelak.
Aku sayangkan ibu aku

Perubahan

Thursday, May 7, 2009
aku wat eksperimen dengan SB600 aku..
hehe..mcm2 aku mencuba dengannya..membuat aku lagi tertarik pada photography..
macam2 aku berekperimentasi dengan SB600..

Mmg Terbaik!! la SB600

Waiting my SB600~

Wednesday, May 6, 2009

Nikon sb600
wah...
kesurunukan yang xdapat digambarkan
xsabar2 nak tnggu ketibaan sb600 aku..
hehe..
aku bli 2nd..
2 ja yang termampu..
harganya 2nd ja = Rm680
huh..
tapi xpa..
nak melakukan job secara serius..
insyaalah