Aku jatuh Cinta

Friday, August 28, 2009
apabila hati dah tertarik...
lidah xdapat berkata2 selagi aku xdapat si dia...
arrghhhhh tensionya...
Aku jatuh cinta!!!

Nie la nama yang aku jatuh Cinta tu.. Tokina AT-X 12-24 f/4 F Pro DX Zoom
Brand Tokina
Category Lens & Teleconverter
Model # TK-ATX124PROD-N
Price RM2,250.00

Specifications

  • Recommended Sensor size: APS-C Sized (23.7 X15.6mm)
  • CCD or CMOS sensor: (w/1.5-1.6x magnification factor)
  • Zoom Range: 12-24mm
  • Maximum Aperture: F/4
  • Minimum Aperture: F/22
  • Optical Construction: 13 Elements / 11Groups
  • Coatings: Multi-layer Coatings
  • Zooming System: Rotary-type
  • Minimum Focus Distance: 30cm
  • Macro Ratio: 1:8
  • Number of Diaphragm Blades: 9
  • Filter Size: 77mm
  • Dimensions: 84mm X 89.5mm
  • Weight: 570 g
contoh gambar guna lens nie
p/s : credit to photoskool untuk gambaq nie

bila aku nak dapat lens ni??
harga dia membuat aku tertelan air liur..
target aku..
sebelum hujung tahun nie aku nak da Ultra Wide Lens (UWA)
tiap2 malam tidoq termimpi2 lens nie..Wish me Luck

persoalan dia - Adakah aku tergila-gila or aku memang gila???

Pertunangan .: Kharirul & Adilah :.

Tuesday, August 25, 2009
Alhamdulilah 15hb lepas aku dapat satu job tunang..
Abg aki yang bagi..terima kasih banyak2 abg aki.
nie adalah pengalam pertama aku shoot tunang..
Couple ni memang happening...n sporting..
bes..tahniah kepada pasangan nie..
dan harap sampai ke jinjang pelamin..

Sabah :: 9 - 13 Ogos 2009 ::

Thursday, August 20, 2009
Lama jugak aku xupdate blog nie..
skrang bz dengan kerja dab asignment poli..
dah masuk study kena la wat cara study..
tambah2 aku dah semester 6..
pening dengan Final Projek yang paling penting..
ngn lecturer final projek mcm F*** lagi..
keja dia kondem ja kami bukannya nak tolong,.
nama ja penyelia projek..
wuh..
dugaan..bila aku lawan cakap dia..
dia suruh aku diam coz aku banyak cakap..
banyak la En ni.
huh...

Skrang bersambung erita ke Sabah...
hehe..
memang pengalam yang xdapat lupa..
kali pertama ke Sabah..
sejuk di Kundasang..mmg best..xdapat pergi luar negara xpa..
pergi ja Kundasang, memang best..
xdapat lupa.. Enjoy gambar nie ok