Salam Maal Hijrah~

Thursday, December 17, 2009
selamat menyambut tahun baru diuvapkan kepada semua..
Adakah anda pasang niat baru atau tetap berada di tahap yang lama?


Bermacam-macam yang dilalui 2009 ni..ada yang pahit dan ada yang manis :p
tapi semua ni dilalui demi mencapai kejayaan dan kepuasan di masa depan kelak.
tapi adakah ssanggup untuk menerima cabaran dan dugaan lagi??
adakah azam 2009 anda teah tercapai atau dibazirkan begitu saja?
bagi sesiapa yang tidak terlaksana azamnya pada tahun 2009 xpa..yang putus asa..tetapkan azam baru pada 2010..insyaalah terlaksana nnt

tapi azam saya sedikit sebanyak telah selesai..
insyaalah akan pasang azam baru pada 2010 ni..
harap akan berjaya..kita jumpa lagi nanti ok~.

SELAMAT MENYAMBUT MAAL HIJRAH DARIPDA MOHAMMAD HANAFI

Membuat Come back~

Thursday, December 10, 2009
Sudah lama rasanya Blog aku nie xberupdate.. :(
Bersawang-sawang...aku bz sngar dgn final exam..
apa aku wat bulan nie? aku exam..siapkan requiz, asignment n semua bil-bil tertunggak.
Tapi yang penting tiap-tiap hari aku bukak buku..
Buku apa aku buka?? hehehe..Buku Muka (Facebook) haha..
aku sempat upate status ku di situ ja..

Minggu depan mingu last aku dekat Poli.. Xsabaq-sabaq rasa nak habes belajaq..
xmampu terima tekanan mateatik dah.. ;D
Cuma tinggal Paper Aplikasi Komputer dan Kawalan Motor ja..
Lepas tu aku selesai..Habis sudah Pengajian Diploma aku 3 tahun ni..

Dalam bulan nie pun bnyak yang terjadi dan aku xupdate apa-apa juga.
xpa..lepas ni aku akan cuba update sedikit demi sedikit...


Nak mula cerita dengan Wedding ! :D

Nie Tag Along aku yang minggu lepas...Pasangan Humaidi & Hani bersama pasangan adik Humaidi nie..
Memamg lovey pasangan nie yang penting ceria..nie sedikit gambar aku yang sempat capture minggu lepas..

Tanhniah diucapkan kepada mereka dan biar gambar bercerita mcm mana happynya pasangan ini ;D




ok kawan-kawan...kita jumpa nanti ok..!
Lepas nie aku bnyak masa freee dan xsabar nak mula kerja aku..
Nak kerja apa??hehehe Tepuk dada tnya Selera ;D
Chow :p...