Membuat Come back~

Thursday, December 10, 2009
Sudah lama rasanya Blog aku nie xberupdate.. :(
Bersawang-sawang...aku bz sngar dgn final exam..
apa aku wat bulan nie? aku exam..siapkan requiz, asignment n semua bil-bil tertunggak.
Tapi yang penting tiap-tiap hari aku bukak buku..
Buku apa aku buka?? hehehe..Buku Muka (Facebook) haha..
aku sempat upate status ku di situ ja..

Minggu depan mingu last aku dekat Poli.. Xsabaq-sabaq rasa nak habes belajaq..
xmampu terima tekanan mateatik dah.. ;D
Cuma tinggal Paper Aplikasi Komputer dan Kawalan Motor ja..
Lepas tu aku selesai..Habis sudah Pengajian Diploma aku 3 tahun ni..

Dalam bulan nie pun bnyak yang terjadi dan aku xupdate apa-apa juga.
xpa..lepas ni aku akan cuba update sedikit demi sedikit...


Nak mula cerita dengan Wedding ! :D

Nie Tag Along aku yang minggu lepas...Pasangan Humaidi & Hani bersama pasangan adik Humaidi nie..
Memamg lovey pasangan nie yang penting ceria..nie sedikit gambar aku yang sempat capture minggu lepas..

Tanhniah diucapkan kepada mereka dan biar gambar bercerita mcm mana happynya pasangan ini ;D




ok kawan-kawan...kita jumpa nanti ok..!
Lepas nie aku bnyak masa freee dan xsabar nak mula kerja aku..
Nak kerja apa??hehehe Tepuk dada tnya Selera ;D
Chow :p...

0 Kumen:

Post a Comment